PEEGELDAJA
Olen uhke, et mul pole häbi öelda
Olen uhke, et mul pole häbi öelda

Kas keegi saab neist inimestest aru?

Mõtlen ikka neid, kes lihtsalt viskavad oma koduloomabeebi uksest välja. See pole sadism ainult selle väikese abitu kassipoja suhtes. Kujutan ette, et see kiisu sündis kusagil kodus sel lihtsal põhjusel, et neil on emane kass. Ärge hakake mulle rääkima, et see emane kass midagi ei tunne, ei saa haiget, kui tema laps temalt lihtsalt ära võetakse. Võib-olla on see lühiajaline, aga… Vabandust, mina ei raatsiks.

 

Kassi ma endale paraku võtta ei saa. Allergia, nii kurb kui see ka pole. Mõne kassi suhtes küll ei ole, aga ma ei tea, millest see sõltub. Sain just terveks ka. Loodan, et keegi kassisõbralik kolleeg reageerib Kati üleskutsele. Nad ju ikkagi ühed vahvad loomad juba maast madalast ja ma kohe ei suuda jätta neid pilte kuhugi üles riputamata J

 


 

Tere!

 

Pöördun Teie poole murega, mis ei ole vaid minu probleem vaid meie kõigi.. Nimelt on keegi kodanik lootnud Rakvere LV ametnike headele südametele, sest pühapäeval v laupäeval (kes seda teab millal), on poetatud LV prügikastide juurde selline imeline olevus, kellest pildid failina kaasa panen. Minu hinnangul on kiisu 3 nädalane, ilmselt emane, aga see pole veel kindel (nii pisike, et pallid võivad veel tulla). Mulle helistas Margit pühapäeval, et hommikul kella 8st saati karjub südantlõhestavalt väike tiigrike prügikasti juures. Kella 12 aeg teostasid Margit ja Lenno operatsiooni, mille käigus väike kisakõri kinni püüti. Pool metsik ja näljane… Toitu ette andes kass karjus ja urises läbisegi… kole vaatepilt oli, see polnud söömine vaid õgimine, kugistamine. Tänase öö veetis kassiklutt minu hoole all. Kui öösel niuksumine liiga suureks läks, võtsin ta kaissu ja isegi nurruda oskab! Polegi nii metsik, kui alguses paistis.

 

Mure aga selles, et minu kodus ei jätku ruumi neljandale kassile ja kiisu vajab päris kodu!! Kõik minu kassid on nii stressis sellest piuksuvast tegelasest ja kassititt vajab rahulikku keskkonda, kus poleks suuri elukaid ümber tiirlemas. Üleskütse kõigile- palun aidake kiisut!! Kui ise ei saa, uurige, küsige tuttavatelt, äkki kellegi perre on vaja nurruvat stressimaandajat ja õnnetoojat! 

 

Kiisu sööb iseseisvalt (st õgib), käib kastis, talle meeldib autoga sõita ja on muidu meeletult armas! Meistardan talle uude koju ka pesa kaasa.

 

Piuks ja niuks!

 

Kati

 

Katrin Palo
Lastekaitsespetsialist
Rakvere Linnavalitsus
tel. +372 322 23 35
fax +372 322 58 71
katrin.palo@rakvere.ee
www.rakvere.ee