Kas on kerge olla moodne?


Nüüd on siis vähemalt see asi selge, et kui ma tahan nutifonist märkmeid blogisse saata, siis tehakse neist märkmetest enne pilt. See tähendab, et normaalset, sõnade järgi otsitavat teksti nendega kaasa ei tule. OK, aga ma saan ka aru, miks see nii on. Need on ju sellised märkmed, mis võivad koosneda ka joonistusest või käsitsi kribitud tekstist.

Ühtaegu aga sai veel selgeks, et Samsungi telefoni ei ole võimalik ühendada USB-d pidi laua- või sülearvutiga. Igal katsel karjub arvuti, et ei saa paigaldada Samsungi draivi, kuna ühes INF failis puudub vajalik sektsioon. Ja ükski vägi ei suuda seda draivi paigaldada, ka tõrkeotsing mitte.

image

 


About Jaanus Nurmoja

Õppinud ajakirjanikuks. Muusikuks jäi õppimata, kuid teadmised ei jäänud olemata. Erialast tööd olen vihtunud Eesti Raadios, Tallinna Linnakantseleis, SA-s Eesti Loodus ja Rakvere Linnavalitsuses. Aktiivsem seos muusikaga on alati väljendunud mõnes kooris laulmisega. Esinenud on ka muusika loomise juhtumeid. 2012. aasta aga tõi mulle ootamatult Meeskoor Rakvere dirigendi rolli.